Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Politikai Tükörszféra (berkiliumblog)

Friss topikok

Címkék

Napi agymosások-képes krónika

2013.04.17. 15:28 MAÍR

Azt mondja a Balog nevű emberi erőforrások minisztere, hogy lássuk meg a cigány kultúra szép arcát is!
A bajom ott kezdődik, hogy mi az, hogy emberi erőforrás miniszter? Már minden forrásunkat elapasztották!
A cigányok lennének az erőforrásaink?
Biztos vagyok benne, hogy nem a cigányok magánnyugdíjára tette rá a kezét a kormányunk! Abban is biztos 
lehetek, hogy nem a cigányok adóiból virgonckodnak politikusaink.
Egy módon lehetnek ők erőforrások: biológiai fegyverként használják őket a magyarság ellen. Szaporodik is,
mint a vírus, és egyre több területet fertőz meg mételyszerű viselkedésével, élhetetlenné téve azt.
Kultúrájuk szép arca!

2010szept. 078_small.jpgAzt állítja ez a Balog, hogy vannak olyanok, akik nem érdekeltek az értékek, a valódi kultúra továbbadásában, akiknek lételemük, hogy megosztó ideológiák mögé bújva erőszakot szítsanak.
Szép kerek mondat, csak azt nem értem mé' nem "dógoznak" ezek például a bankban vagy gyógyítják a politikusokat?
Nem kéne átírni a történelem könyveket? Csak, hogy megismerjük a kultúrájukat, ami évezredek óta gazdagítja a magyar történelmet! 
Mennyit nyernék, ha fogadnék, hogy ennek a Balog nevű izének nincsenek cigány szomszédai, a gyerekei nem járnak cigányokkal egy iskolába, nem utazik a buszon velük összezárva?
Azt mondja, hogy Európa és Magyarország is abban érdekelt, hogy a tagállamok roma közösségei szülőföldjükön boldoguljanak!

  cigány6.jpg
Balog a kormány intézkedéseit sorolva kifejtette, hogy elsőként készítették el a nemzeti felzárkóztatási stratégiát, és megállapodást kötöttek az Országos  Roma Önkormányzattal. Kár, hogy a cikk nem tér ki arra, hogy részletezze, milyen intézkedéseket sorolt fel a Forrás Ügy, mert már annyit hallottam erről a papírról, hogy teljesen befedi a konkrét intézkedéseket, oszt! nem látok tőle semmit!

Hozzátette, hogy a romáknak el kell hinniük, hogy államalkotó tényezők!

 cigány4.jpg

Szerintem, szétfeszülnek a hittől: Mi vagyunk az államalkotó tényezők!

Az államnak meg kell védenie azokat, akiket fenyegetnek és büntetnie kell azt, aki akár szóban, akár cselekedettel bánt, gyűlöletet kelt.

cigányok.jpgSőt, a kormány azt az utat választotta, hogy akinek van méltósága, annak felelőssége is van, a törvény előtt mindenki egyenlő. A mondat elejét nem egészen értem, de lehet, hogy ő sem. Az egyenlőség csak a szokásos szófordulat, egyébként már mind börtönben ülnének hazaárulásért.

Farkas Flórián nevű roma önkormányzat elnök elmondta, hogy 2013 a cigányság sikeréve lesz,mert beérik a kormányzattal kötött vállalás, és a korábban kötött keret-megállapodás. Azt is mondta, hogy Európában a magyarországi cigány kultúra a legelfogadottabb és a legnagyobb ön-és társadalomszervező erő, ugyanakkor a legnagyobb előítélet sújtja.

cigány3.jpgCsupa legek és szuperlatívuszok!

Még igaza is van a sikerévet tekintetve. Az ilyesmit nagyon egyszerű összedobni, megadom a receptjét:
Létre kell hozni egy ösztöndíj alapítványt. Ez esetben neve: Útravaló, a Wekerle alapkezelő hozta létre, ami Balogh Zoltán lelkész minisztériumához tartozik. Az ösztöndíjat nyert tanulók 90%-a cigány vagy félcigány. Magyar, kitűnő tanuló, félárva gyerek nem kapott, viszont cigányoknál az sem számított, hogy lógós, avagy bíróság előtt is állt már. Tehát, aki papírt hozott, hogy cigány, az automatikusan megkapta a pénzt.
Nem újdonság ez éppenséggel, eddig is így csinálták a kormány sikereinek nevezett hamis megoldásokat, de majd hatalmas plakátokon hirdetik, hogy megcsináltuk a cigány integrációt, persze a plakátokra hatalmas összegeket vonnak el az adóinkból.

Egyébként eme hangzatos fesztivál neve Cigánykerék volt, amit hagyományteremtő szándékkal rendezett az Erőforrások Minisztériuma!

image0021.jpg

Egyébként Obama is beszállt az integrálásba és az egész amerikai nép nevében a jókívánságait fejezte ki valamennyi romának a Nemzetközi Romanap alkalmából, mer' hogy mán ilyen is van! 
Ezt a napot a gazdag roma kultúrának és a romáknak a társadalmainkhoz való változatos hozzájárulásának a megünneplésével különböztetjük meg.

cigány5.jpg

El kell gondolkozni azokon az akadályokon, amik továbbra is romák millióit gátolja képességeik valóra váltásában!

Ki vannak tiltva az iskolából, vagy mi? Megtiltották nekik, hogy gimnáziumba vagy egyetemre járjanak?  Mi a fenétől nem tudják ezek kibontakoztatni képességeiket? Mi közöm nekem ahhoz, hogy 14 évesen nem folytatja az iskolát, mert jön a gyerek?

Aztán emiatt széleskörű diszkriminációval kell szembenézniük az oktatás terén? A foglalkoztatottság területén is, persze, mert nem vették fel őket menedzsernek végzettség nélkül? 

cigány2.jpg

Az egészségügyi ellátottság terén is diszkriminálják őket! Kötve hiszem, mert világra szóló botrány lenne, ha egy orvos nem vizsgálná meg őket, úgyhogy gondolom el vannak látva, arról meg nem tehetünk, hogy ők a szemét közepén érzik jól magukat!

John Kerry külügyminiszter szerint a gazdasági válság lassította az előrelépést, és hallatlan, hogy egyes roma falvakat fallal választanak el környezetüktől!

ciganyok7.jpg

Ezek egyike se látott még cigány putrit! Az amerikai Fehér Házat nem választanák el ettől a putritól?
No és egész cigány családokat lakoltatnak ki! És? Magyar családok kilakoltatása nálunk már sportnak számít, de nemcsak itt megy ez, hanem szerte a világon! Nem ciki, úgy általában, hogy egész családokat dobálnak ki az utcára?
Foglalkozik azzal valaki, ha nincs pénzem a fejlődésre, vagy nincs kedvem tanulni, aztán ennek megfelelő kasztban tengetem az életem?

Nehogy már nekünk kelljen az ősközösségig visszamenni, hogy ne érezzék magukat kirekesztettnek!

MAÍR

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://agymosoda.blog.hu/api/trackback/id/tr335231332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kommenter 2013.05.26. 23:00:39

Ez jó írás.....nem is értem ,hogy merte az INDEX kitenni..Nácirasszistafasisztajobbikosgárdistaantiszemita.....így kell!!!!
süti beállítások módosítása