Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Politikai Tükörszféra (berkiliumblog)

Friss topikok

Címkék

A'la-kula jómód

2013.06.22. 04:01 MAÍR

Orbán: Magyarország jó módú lett

Ezt a következtetést abból vonja le, hogy imádja a focit, és orrba-szájba építteti a sporttal kapcsolatos csarnokait.

Még szerencse, hogy ezt a lángelmét sikerült trónra emelnie az ország tudatos választópolgárainak!

Tamásiban egy sportcsarnok átadásánál mondta, hogy Magyarország nemcsak megtalálta a válságból kivezető utat, hanem a magyar emberek közös terveket is kovácsolnak a jövőre.
A kormányfő szerint az, hogy ez megtörténhetett, a magyar embereknek köszönhető, akik elvégzik a munkájukat, befizetik az adójukat, és törődnek a közösségeikkel. Ők vezették ki, velünk együtt Magyarországot a válságból.

A 498 millió forintos beruházással, 350 milliós társasági adókedvezmény-támogatással épült sportcsarnokra utalva azt mondta, hogy a létesítményt olyan időszakban állítja elő Magyarország, amikor az egész világ, de legalábbis annak európai része válságoktól szenved.

Mi magyarok komoly örökséget is kaptunk, az előző politika örökségét, amely tíz országból kilencet hanyatt döntött volna-jegyezte meg, majd úgy fogalmazott három év elteltével, beruházásokról, gyermekeink neveléséről, sportcsarnokokról beszélünk, olyan dolgokról, amelyeket csak jómód idején szoktak megengedni maguknak európai gazdasági rendszerek.

Akkor most jöjjön a fekete leves erre: Eme igen rövid beszédecskében hétszer mondja, magyar. Na, ez van nektek jó magyarok! Ez a magyar egy díszítőelem Orbán beszédeiben, a csarnokokkal együtt. Mutatják, hogy Orbán a sportcsarnokok létesítésében álmodta meg az ország nagy felemelkedését!

Csak tudnám már meg egyszer, hogy mi a rossebet kovácsolunk, mi együtt? Állandóan ez a " mi közösen vállalkoztunk" c. fejezet. Legyen kedves szóljon már ide, aki kovácsolt ezekkel bármit is! Azok ne szóljanak, akik éppen kegyeltjei voltak valamelyik aktuális rendszernek és valami konc leesett nekik, és ettől úgy érzik együtt kovácsolták a saját kis boldogulásukat a kormányukkal, merthogy ők is a magukét kovácsolták külön-külön.
No, pont ez a bökkenő, mert, ha egyet kovácsolna mindenki, attól nőhetne az ország jómódja, így, hogy mindenki a sajátját...ne ábrándozz! Soha nem lesz jobb! Kíváncsi lennék, ki, milyen törvény bevezetésével volt elégedett mostanság? Csak ne mondjátok, hogy a rezsicsökkentés, mert kifekszek!

Szóval, bamm meg, melózol, befizeted ezeknek, ami kell, hogy legyen sportcsarnok! Miközben kis falvak szinte el vannak zárva a várostól a közlekedés nagy reformációja miatt, munka semmi, de ha ingázna se tudna, mert nincs busz, ha az van, akkor meg a cigányok irtják a lakosságot- így korrigálja az állam az elöregedő társadalom rémképét!  Adósságba hajszolt családokat dobálnak az utcára, álarcos, géppisztolyos TEK-es nagy fiúk segítségét igénybe véve, hogy a végrehajtók nyugodtan végezhessék a dolgukat.

13745-hiteljugend.jpg

kilakoltat006.jpg

Jómód? Ez egy teljesen beteg elme! Volt egy brutális árvíz, majd kiderült utólag, hogy van egy nagyszerű találmánya egy ceglédi férfinak a sátorgát. Lényege, hogy egy olcsó fémszerkezet  tart egy vízzel teli ponyvát: víz ellen vízzel védekezik. Felállítása, szállítása gyors és egyszerű. A vízoszlop meg tudja tartani a vizet, ráadásul minden talajon kedvezően alkalmazható, mert felveszi a formáját.

 12arv3.jpg

  A prototípus legyártásához pénzre lett volna szükség, úgy gondolta, hogy a rendelkezésre álló új és magyar szabadalmi támogatásokhoz hozzáférhet ő is, de ezek gazdasági helyzetünk miatt megszűntek! Érted! A jómód, ahol csak sportcsarnokokról lehet beszélni!  A folytatás unalomig ismert, épp Svédországban dolgozott a feltaláló-és azok rögtön érdeklődést mutattak, egyre több helyről érkeznek megrendelések. Aztán nemrégiben megjelent egy cikk az Indexen ebben a témában, ennek hatására már Magyarországról is vannak megrendelések.
Amúgy jól hajolt a térkép fölé Orbán a pánk, mint árvízi nagy stratéga- a szokásos dísz megvót!
Ha megkérdeznénk, hogy mit szerettek volna kapni a károsultak, sátorgátat vagy Tamásiba sportcsarnokot a nagy jómódunk fellegváraként.....? 

Tamási egyébként meg marha jól szokott járni ezekkel a nagy vívmányokkal, építettek már oda uniós forrásból akkora iskolát, hogy az önkormányzat fenn sem tudta tartani, ezért állami fenntartásba kérték magukat! 

Vazze! Azé van nekijek befektetési érzékük, nem? Amit ezek mán beruháztak közpénzen! Ráadásul, mikor mindenki körülöttünk a válságtól döglődik, meg árvíztől, akkor mink Vazze sportcsarnokokkal rukkolunk elő!
Gyerekeink neveléséről beszélünk....gondolom a sportra nevelésre célzott. Jó a sport, de még a sportolónak is van feje, azt viszont a zsidók tömik a tantervükkel, hogy úgy nevelődjenek, hogy csak zsidó múltat és fájdalmat ismerjenek.

No, tehát ilyen luxust csak a jómódban élő európai gazdasági rendszerek engedhetnek meg maguknak, mint a miénk! És ezt mind Orbán teremtette meg nekünk!

Orbán önelégül épp valahol, mert az összes fontos agrárcsatát megnyerték-jelentette ki hétfőn, miután Győrffy Balázzsal, a Nemzeti  Agrárgazdasági Kamara elnökével megállapodást írtak alá. Az új földtörvény elfogadásával az európai uniós jog sérelme nélkül sikerül megvédeni a magyar termőföldet, az a magyarok kezében fog maradni!
(Csak ezek a magyarok annyira félnek az újtól-korábbi Orbán kijelentés) A nemzeti akármiket is össze lehetne számolni! 

Csatanyerés ez? A csatát én -lehet, hogy csak én -úgy képzelem, hogy szemtől szemben egyenlő feltételekkel vívják a felek az észérvek mentén.
Orbánnál ez alattomos visszaélést jelent a hatalommal, nem csatát! Ne fárasszuk egymást! Nem zavar, hogy hülyének és taknyos gyereknek gondol Orbán a pánk?
Több mint 200 civil szervezet és 50 közéleti személyiség az Alaptörvényben rá háruló felelősséggel június elején felhívta a figyelmet a földforgalmi törvény akkor ismert hiányosságaira. A civilek május 28-án megküldték a földtörvény kijavítását dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter úrnak és az országgyűlési képviselőknek. Válasz nem érkezett. A javaslatok június 10-i megtárgyalását a minisztérium visszavonta, a 14-i  találkozót megszakította, mert a módosító indítványokat nem kívánta nyilvánossá tenni. Így megy ez a közös kovácsolásban, meg a közös vállalkozásban, nemde?

 1754853_3db047248ed531e7bc2824f86eef4abf_wm.jpg

Ez nem csata volt, hanem az ördög műve, sunyin, alattomosan,mindenkin áttaposva!

Hajrá magyarok!

598899_382907365119880_8878523_n.jpg

Nem félek miattatok, minden csoda 3 napig tart, majd behajtjátok ez alá is a fejeteket, pár napig zúgolódtok egymás közt, aztán elcsitultok, nem félek, hogy tömegek fenyegető tekintetével kellene szembenéznie Orbánnak és bandájának! Nem is félnek bármit bevezetni, hiszen nincs kitől tartaniuk!

 

                                                                                

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://agymosoda.blog.hu/api/trackback/id/tr355372948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása